Засідання методичної комісії суспільно- гуманітарних дисциплін

Сьогодні, 13 квітня 2021 року о 14.30. відбулося он-лайн засідання методичної комісії суспільно- гуманітарних дисциплін.

Голова методичної комісії, Марина Василик ознайомила присутніх з планом роботи засідання:

  1. Підготовка учнів до проведення підсумкових контрольних і тематичних робіт та складання ДПА у формі ЗНО.
  2. Доповідь викладача історії Звізди В.В. на тему: «Інноваційні технології на уроках історії, як засіб підвищення ефективності уроку»
  3. Доповідь викладача англійської мови Пазюк З.М. на тему:«Використання інтерактивних методів навчання на уроках іноземної мови з метою професійної спрямованості за умов дистанційного навчання»
  4. Підготовка матеріалів для річного звіту методичної комісії.

З першого питання доповідала Марина Степанівна. Її доповнила Магалевич Галина Михайлівна – відповідальна за проведення ДПА у формі ЗНО у закладі. Методист училища Пшегодська Лілія Михайлівна повідомила новинки щодо проведення ЗНО у 2021 році.

Звізда Василь Васильович розповів про іннтерактивні методи роботи з учнями. Ознайомив з інтернет ресурсами, які застосовує під час проведення дистанційного навчання.

Пазюк Зоряна Михайлівна демонструвала презентацію , що відобразила інтернет застосунки, які використовує на он-лайн уроках.

На завершення засідання Марина Степанівна запропонувала присутнім підготувати матеріали для річного звіту методичної комісії.

27 березня 2024 р. в актовому залі Вищого професійного училища №24 м. Заставна відбулася виховна година «Екологія – турбота спільна». Мета її проведення — формування екологічної культури учнів, усвідомлення себе, як частинки природи, відчуття відповідальності за неї як за національне багатство, залучення вихованців до активної екологічної діяльності, нетерпиме ставлення до тих, хто завдає шкоди природі. […]

З радістю повідомляємо, що всі учасники успішно завершили навчання у Заставнівському професійному училищі №24 м. Заставна за короткостроковими курсами з професії “Монтажник металопластикових вікон та дверей” і були відзначені сертифікатами. Вітаємо вас з успішним завершенням цього важливого етапу навчання! Цей успіх став можливим завдяки підтримці проєкту “Розвиток трудового потенціалу для України”, і ми вдячні Громадській […]

21.03.2024р., у читальному залі бібліотеки вищого професійного училища №24 м. Заставна Чернівецької області, наші здобувачі освіти спільно із бібліотекарем влаштували виховний захід присвячений Всесвітньому Дню поезії. Цей захід був справжнім фестивалем творчості та літературної магії! До нас завітали відомі письменники Заставнівщини: Козак Іван Романович, Дрига Олександр Олександрович, Тілабова Софія Дмитрівна та зовсім юний поет-початківець Святослав, […]