У Вищому професійному училищі №24 м. Заставна триває декада професійної майстерності методичної комісії різнопрофільного циклу. 19 грудня 2017 року майстром виробничого навчання І категорії Князь Ніною Василівною було організовано та проведено майстер-клас проведення перебіркових робіт з групам и з професії «Кухар, кондитер».

    Цільова аудиторія – адміністрація закладу, майстри виробничого навчання зі стажем роботи до 3-ох років. Метою уроку стало практичне закріплення тем програми І курсу навчання у І семестрі. А саме: механічна кулінарна обробка овочів, грибів, риби, м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів приготування н/ф. Приготування страв з круп, макаронних виpoбiв, бобових, розрахунок сировини для приготування заданої кількості страв,підбір інструментів, посуду, дотримання правил ведення технологічного процесу, виконання правил санітарії та гігієни, правил безпеки прaцi.

    Для налаштування учнів на плідну працю педагог грамотно підібрала епіграфи уроку виробничого навчання:

    Їжу не тільки вживають для складу живого механізму нашого тіла, але вона приводить в дію цей механізм. Харчуючись, людина не тільки підтримує своє тіло але й свої сили. К.Я. Тіміряз’єв.

    Наша мета полягає не в тому, щоб зробити себе

    необхідними нашим дітям, а навпаки, в тому, щоб

    допомогти їм швидше навчитися обходитися без нас. К.О. Кіндраті

    Родзинкою уроку став майстер-клас приготування картопляних рулетиків з м’ясною начинкою від учня групи №27 Гуцуляка Миколи.

    Всі учні якісно справилися з поставленими завданнями і гідно захистили свої роботи.

    Leave a Reply