27 листопада 2017 року в училищі була проведена поетапна атестація у навчальній групі №37 з професії «Кухар, кондитер». Майстер в/н – Попов Микола Ігорович підготував всі необхідні документи, що засвідчують якісне проходження виробничої практики учнями групи на підприємствах громадського харчування Чернівецької області.

    У складі комісії, що приймала поетапну атестацію були: голова комісії – Шумляк Оксана Миколаївна, власник ресторану «Корчма над панським ставом», члени комісії: Ковальницький Петро Миколайович, Громко Юрій Петрович, Пшегодська Лілія Михайлівна, Радиш Орися Миколаївна, власник ресторану «Мисливський рай», Боднарюк Іванна Ігорівна.

    Учні групи у широкому асортименті представили технологію приготування страв з м’яса, риби, сиру, яєць, овочів, фруктів, відповідали на додаткові питання членів комісії, ділилися враженнями від проходження виробничої практики, роботи на діючих об’єктах. А це різноманітні підприємства громадського харчування (дитячі та виробничі їдальні), об’єкти ресторанного господарства («Корчма над панським ставом», «Мисливський рай», «Піцца парк», «Uoshi pizza», «Мисливська барлога»).

    Комісія одностайно вирішила усім учням групи присвоїти кваліфікацію «кухар 4 розряду».

    Leave a Reply