Новини

    Виховний захід на тему: «Свято осені і урожаю»

    21.12.2017
    IMG-81b54eb7fdda194869796e793cc9d0fe-Venlarge

    Серед морозяної сніжної зими у Вище професійне училище №24 м. Заставна завітала красуня Осінь. Тематичний виховний захід професійного спрямування організувала та провела майстер в/н Коршівська Ганна Іванівна із навчальною групою №17 з професії «Кухар, кондитер». Метою заходу було популяризувати знання про здорове харчування, зокрема страви з овочів, фруктів та їх значення для формування молодого організму. Учні охоче декламували вірші, представляли інсценізації, презентували рецепти з різних видів овочів та фруктів. Народне  прислів’я  говорить: „Як  листя  жовтіє, то  поле смутніє”. І  справді, ...

    read more

    Майстер-клас з проведення перевіркових робіт уроку виробничого навчання з професії «Кухар, кондитер»

    19.12.2017
    16enlarge

     У Вищому професійному училищі №24 м. Заставна триває декада професійної майстерності методичної комісії різнопрофільного циклу. 19 грудня 2017 року майстром виробничого навчання І категорії Князь Ніною Василівною було організовано та проведено майстер-клас проведення перебіркових робіт з групам и з професії «Кухар, кондитер». Цільова аудиторія – адміністрація закладу, майстри виробничого навчання зі стажем роботи до 3-ох років. Метою уроку стало практичне закріплення тем програми І курсу навчання у І семестрі. А саме: механічна кулінарна обробка овочів, грибів, риби, м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської ...

    read more

    Демонстраційний урок виробничого навчання майстра виробничого навчання Попова Миколи Ігоровича

    18.12.2017
    IMG-12586146663e64ae26a0b8ecd202e7e0-Venlarge

    Згідно наказу по Вищому професійному училищу №24 м. Заставна «Про організацію проведення декади професійної майстерності методичної комісії різнопрофільного циклу» 18 грудня 2017 року, майстром виробничого навчання Поповим Миколою Ігоровичем було проведено демонстраційний урок виробничого навчання у навчальній групі №37, з професії «Кухар, кондитер» на тему: «Розпушувачі. Вироби з дріжджового тіста». Для актуалізації опорних знань Микола Ігорович обрав метод мозкового штурму, під час якого учні пригадали, що таке дріжджі, які є види розпушувачів, в ході  приготування яких кондитерських виробів вони використовуються. ...

    read more

    Перевірні роботи у Вищому професійному училищі№24 м.Заставна

    15.12.2017
    5enlarge

    На виконання наказу директора училища про проведення перевірних робіт в усіх навчальних групах, 15 грудня 2017 року такі роботи були проведені у групі №8 за професією «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник». Учні виконували зачіски та стрижки, що містили завдання програми виробничого навчання за І семестр ІІ року навчання. Під час захисту контрольних завдань комісії було представлено романтичні, ділові, святкові зачіски, що містили елементи укладання способом «бомбаж» та «брашинг», холодні та гарячі завитки, виконання чоловічих, жіночих та дитячих стрижок у різних стилях. Майстер ...

    read more

    Коса – дівоча краса

    14.12.2017
    IMG-ab8e3f2d0f8d4189562a89e007b7c6e9-Venlarge

    У Вищому професійному училищі №24, м. Заставна триває декада професійної майстерності різнопрофільного циклу (відділ – Перукар (перукар-модельєр), манікюрник). 14 грудня 2017 року викладачем предмета «Перукарська справа» Лазаряк Ольгою Георгіївною було проведено демонстраційний урок на тему: Сучасна зачіска на основі коси у стилі «Модерн». Метою заняття було розширити i поглибити знання про зачіски, показати актуальність косичок на сьогоднішній день, ознайомити учнів iз icтopiєю коси, розглянути технологію виконання зачіски на основі косичок, навчити аналізувати, знаходити можливі рішення, працювати з інструкційно-технологічною картою зачіски. ...

    read more

    Виховний захід на тему: «Сучасні напрямки моди — зачіски у стилі Модерн»

    13.12.2017
    DSC_5349enlarge

    У рамках проведення декади професійної майстерності методичної комісії різнопрофільного циклу, що триває у Вищому професійному училищі №24 м.Заставна 13 грудня було організовано та проведено тематичний виховний захід на тему: «Сучасні напрямки моди — зачіски у стилі Модерн». Захід підготували та провели учні навчальної групи №28 на чолі з майстром виробничого навчання Янчик Альоною Ігорівною та класним керівником Білик Тетяною  Василівною. Стиль — це конкрентна, сторінка, складна мода епохи, в якій виражений економічний стан, політичні погляди, розвиток культури, ставлення до зовнішнього світу. ...

    read more

    Майстер-клас «Сучасні авангардні зачіски»

    12.12.2017
    DSC_5240enlarge

    Згідно плану роботи училища та у відповідності до річного плану методичної комісії різнопрофільного циклу 12 грудня 2017 року у виробничій майстерні з професії «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник» було проведено май    стер-клас на тему: «Сучасні авангардні зачіски». Захід організувала та провела майстер виробничого навчання Гордіца Юлія Мирославівна. У світі моди існує багато стилів зачісок – вечірні, весільні, романтичні, ділові, спортивні, зачіски з елементами фольклорного стилю і,  звичайно ж, авангардні. Авангардний стиль – це стиль майбутнього, стиль пошуку він може поєднувати всі стилі ...

    read more

    Декада будівельних дисциплін — відбулася!

    05.12.2017
    IMG-56ac37fc25acfd4b247edc5b8cc014a9-Venlarge

    Справжній будівельник – це не просто професія, це покликання, це творчість, і кожен її  представник, по справжньому «поет» і «творець » своєї справи. Від багатьох професій, прекрасних і різних, праця будівельника відрізняється тим, що його робота втілюється в красу наших міст, зручність квартир, складне переплетення заводських конструкцій. Кожен будівельник відчуває гордість за свою професію, вважає її найцікавішою, найактуальнішою. І це зрозуміло: адже  в ім'я Людини , для блага Людини трудяться наші будівельники. Нині неможливо собі уявити міста, села, селища, мегаполіс  — ...

    read more

    Іспит на зрілість

    28.11.2017
    DSC_5112enlarge

    27 листопада 2017 року в училищі була проведена поетапна атестація у навчальній групі №37 з професії «Кухар, кондитер». Майстер в/н – Попов Микола Ігорович підготував всі необхідні документи, що засвідчують якісне проходження виробничої практики учнями групи на підприємствах громадського харчування Чернівецької області. У складі комісії, що приймала поетапну атестацію були: голова комісії – Шумляк Оксана Миколаївна, власник ресторану «Корчма над панським ставом», члени комісії: Ковальницький Петро Миколайович, Громко Юрій Петрович, Пшегодська Лілія Михайлівна, Радиш Орися Миколаївна, власник ресторану «Мисливський рай», ...

    read more

    Заходи щодо вшанування Дня Гідності та Свободи і Дня пам’яті жертв голодоморів

    28.11.2017
    IMG-a8794c712fb9d2ebd25459c8775d1e0f-Venlarge

    На виконання листа Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА від 16 листопада 2017 року № 01-31/2894 «Про проведення заходів щодо вшанування Дня Гідності та Свободи та Дня пам’яті жертв голодоморів» у Вищому професійному училищі №24 було проведено цілу низку заходів. А сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав… І з кров’ю перемішана сльоза… А батько сина ще не відпускав. Україна – країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше її знали, країна гарячої любові до народу ...

    read more