21-го вересня 2015 року в місті Заставна проводився третій регіональний фестиваль « Заставнівська юшка». Учні навчальних груп училища з професії « кухар – кондитер», здивували всіх присутніх цікавим приготуванням та оформленням стравами з риби та море продуктів.
Головним призом, кухарським фартухом та подякою від Заставнівської районної державної адміністрації , нагороджено ученицю групи №27 Юзефович Тетяну, за оригінальне оформлення та приготування страви «Морська екзотика» під керівництвом майстра виробничого навчання Князь Ніни Василівни.
Комісією було відзначено учениць групи №17: Крутікову Мар’яну за приготування страви « Сніданок рибалки» керівник Коршівська Ганна Іванівна, ученицю групи №37: Глевко Юлію «Підводне царство » керівник Некрасова Оксана Степанівна , ученицю групи №7 Яків’юк Ірину за приготування композиціЇ «Морська фантазія» керівник Помпуш Галина Василівна.