21-го вересня 2015 року в місті Заставна проводився третій  регіональний фестиваль « Заставнівська юшка».   Учні навчальних груп училища  з професії « кухар – кондитер», здивували всіх присутніх цікавим приготуванням та оформленням  стравами з риби та море продуктів.

    Головним призом, кухарським фартухом та подякою від Заставнівської районної державної адміністрації , нагороджено ученицю групи №27 Юзефович Тетяну, за оригінальне оформлення та приготування страви «Морська екзотика» під керівництвом майстра  виробничого навчання Князь Ніни Василівни.

     Комісією було відзначено  учениць групи №17: Крутікову Мар’яну за приготування страви « Сніданок рибалки» керівник Коршівська Ганна Іванівна, ученицю групи №37:  Глевко Юлію «Підводне царство »        керівник Некрасова Оксана Степанівна , ученицю групи №7 Яків’юк Ірину за приготування композиціЇ «Морська фантазія» керівник Помпуш Галина Василівна.

    Leave a Reply