19 березня на базі Вищого професійного училища №24 м. Заставна відбулося засідання методичного об’єднання викладачів та майстрів виробничого навчання з підготовки кваліфікованих робітників громадського харчування на тему «Розвиток професійної компетентності педагога шляхи до підвищення якості кваліфікованих робітників». У засіданні взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання з Професійно-технічного училища №8 м. Чернівці, Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торгово-економічного університету, ДПТНЗ «Чернівецький професійний будівельний ліцей», Глибоцького професійного ліцею, Ставчанського професійного ліцею, Сокирянського вищого професійного училища та Вищого професійного училища №24 м.Заставна.

    Роботу засідання відкрила директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти С.М. Микитюк, яка проінформувала учасників об’єднання про міжнародну співпрацю та напрямки розвитку галузі, поінформувала про міжнародні конкурси, співпрацю закладів із європейською асоціацією закладів ресторанного та готельного господарства. В.о. директора В.О.Томак ознайомив учасників засідання з візитною карткою навчального закладу.

    Учасники методичного об’єднання відвідали урок теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування їжі» на тему «Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування омлетів», викладач І.І.Боднарюк та фрагмент уроку виробничого навчання з цієї ж теми майстра виробничого навчання Г.І.Коршівської. На уроках продемонстровано тісний зв'язок теоретичного та виробничого навчання, використання нових педагогічних та виробничих технологій. Учні презентували різні види омлетів, які приготували під час уроку.

    Майстер-клас для учасників методоб’єднання з приготування суші відбувся на базі соціального партнера, ресторану «Мисливський рай», який провела шеф-кухар О.М. Радиш. Учасники ознайомитись з тонкощами приготування сущі.

    Методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області Беньовська Г.О. акцентувала увагу учасників засідання на питанні стажування педагогічних працівників, як одного із основних чинників росту професійної компетентності педагога. Учасники обговорили умови проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професій «Кухар».

    Leave a Reply

    • 3 - Загальна кiлькiсть поточних вiдвiдувачiв
      0 - Поточна кiлькiсть зареєстрованих користувачiв
      3 - Поточна кiлькiсть гостей
      0 - Поточна кiлькiсть ботiв
      2019-06-16 - Дата найбільшої кількості вiдвiдувань
      3 - Загальна кiлькiсть користувачiв у день з найбільшою кількiстю вiдвiдувань
      0 - Загальна кiлькiсть зареєстрованих користувачiв у день з найбільшою кількiстю вiдвiдувань
      3 - Загальна кiлькiсть готсей у день з найбільшою кількiстю вiдвiдувань
      0 - Загальна кiлькiсть ботiв у день з найбільшою кількiстю вiдвiдувань